Reklam på nätet kan komma öka markant 2011

Det första företagen gör när det vankas ekonomisk kris (trots att det borde vara sista åtgärden) är att strypa sin reklambudget. Nu börjar vi dock kravla oss ur krisen och plötsligt exploderar företagens reklambudget.

Enligt organisationen ”Sveriges annonsörer” uppger 44 procent av svenska företag att de kommer öka sina reklaminvesteringar nästa år. Den form av annonsering som ökar mest är reklam på Internet. 63 procent av företagen uppger att de kommer satsa mer pengar på reklam på nätet under 2011.

G som i Google-guld

Om du fortfarande inte skaffat dig en hemsida eller blogg som drar in reklamintäkter är tiden inne. Det finns knappt några mättade marknader på Internet, och det är absolut inte för sent för någon att ta del av den växande kakan. Det finns fortfarande guld kvar i bäckarna, så skaffa en spade och börja gräva redan idag!

Här hittas lite tips för dig som vill starta blogg.

Tjäna extra-pengar på din företagssida

Mer från bloggen

Se alla artiklar

Leave a Comment

    • Petter
    • 3 januari, 2011

    Detta var spännande läsning. Att det är så många som kommer att öka sin marknadsföring visste jag inte. det är dock helt rätt väg att gå. omöjligt att bromsa sig ur en uppförsbacke.

    tack för bra info.

    Petter