Ett exempel på ett lysande marknadsföringstrick med botoxsprutor!

Planet Botox - debutskiva av De van
Planet Botox är De Vans debutskiva

I samband med att hårdrocksbandet DE VAN släpper sin debutskiva ser man till att göra det med ett otroligt smart marknadsföringstrick som lär få en del uppmärksamhet i media.

Skivan, med samhällssatiriska texter, heter Planet Botox och i den långa raden av tunga sponsorer för releasepartyt på Café Opera (som Volkswagen och Macoteket, etc) måste nog Gamla Stans Laserkirurgmottagning anses vara kronjuvelen. De kommer nämligen stå utanför Café Opera och dela ut x antal gratisbehandlingar med botox. Vilket fullständigt lysande marknadsföringstrick av såväl DE Van som laserkirurgmottagningen!

Detta handlar inte om en medveten produktplacering utan snarare om ett par smarta grabbar som tyckte det vore en ”kul grej” om en plastikkirurgi-klinik vore på plats på releasefesten med tanke på skivans namn, som dessutom innehåller låtar med titlar som ”Plastic Surgery”. Stor humor!

Det lär finnas platser kvar till allmänheten, så känner du för att spana in lite spännande ny hårdrock och eventuellt få dig en gratis botoxbehandling (!) rekommenderar jag att du beger dig till Café Opera den 20 juni klockan 22:00.

För övrigt tror jag De Vans skiva Planet Botox kommer att gå mycket bra, och låten ”Waiting for the Sun” som för tankarna till en Metallica-ballad som korsats med Nirvanas energi tror jag har stor hit-potential. Om den får chansen av radion.


Publicerat

i

av

Etiketter: