Hitta andra webbentreprenörer på Twitter

Hummingbird Portrait 7
Twitter är bra för de som gillar nätverkande

Disruptive har sammanställt en lista på svenska webbentreprenörer, nätaktivister, SEO-entreprenörer, reklamentreprenörer, social media entreprenörer, bloggentreprenörer, entreprenörer inom E-handel, och andra medieengagerade människor som Twittrar. Du hittar den massiva Twitterlistan här.

Kommer du på fler entreprenörer som borde vara med på listan föreslår jag att du mailar Christian på Dispruptive snarast möjligt. Själv har jag ännu inte haft tid att ge mig in på Twitter, men sådana här listor gör mig bara mer sugen att komma igång med lite nätverkande även om jag hellre spenderar min tid med att skriva artiklar och finslipa annonser i min källarhåla. Twitter är för de sociala… 😉


Publicerat

i

av

Etiketter: