Sanningen om Probloggers tips om att tjäna pengar på att blogga

Jag bara måste tipsa er om en artikel av Grizzly på hans blogg makemoneyforbeginners. Artikeln tar med stor humor och 100 % sanning upp hur dålig Problogger är för den som vill tjäna pengar på sin blogg. För er som inte känner till Problogger är det den största bloggen om hur man får mer besökare till bloggen och hur man tjänar pengar på att blogga.

Grizzly hör till skolan som anser att prenumeranter och besökare från sociala medier är fullständigt värdelösa och om man vill tjäna pengar på sin blogg gör man det framförallt genom att optimera innehållet för sökmotorerna. Jag är verkligen glad att jag beslutade mig för att välja en stratgei som liknar den Grizzly kör när jag började blogga. Problogger var helt enkelt på rätt plats vid rätt tillfälle, och att följa Darren Rowse tips är verkligen inget jag rekommenderar.

Så här säger Grizzly om bland annat Probloggers ständiga mässande om att man ska vara försiktig med att inte ha för mycket reklam på sidan..

”I hate it when people don’t read my crap and just click ads…”

Klockren ironi!


Publicerat

i

av

Etiketter: