Voddler – Se gratis film på nätet

Äntligen har filmbranschen börjat vakna till liv och insett att de måste anpassa sig efter marknadens behov och önskemål. Tekniken att streama film har funnits sedan länge men inte fått något riktigt genomslag då uppslutningen bland filmbolagen varit ganska dålig.

Men, det som alla pratar om som kommer revolutionera filmbranschen är svenska Voddler, som är en Spotify-liknande tjänst fast för filmer. Det finns redan flera konkurrerande tjänster på den amerikanska marknaden för VOD (som står för video on demand), som Hulu. Dessutom satsar de amerikanska filmbolagen, och de stora tv-kanalerna, på egna sidor där man som användare kan se filmer och tv-serier på nätet. Enligt egen utsago står dock Voddlers teknik i en klass för sig, och de erbjuder strömmad film i yttersta kvalitet.

Hur fungerar Voddler?

Imperial Stormtrooper

Som tidigare nämnt fungerar det ungefär som Spoitfy gör för musik. Du laddar ner ett program på din dator och sedan loggar du via detta program in på Voddlers servrar och kan sedan se gratisfilm på datorn. Helt lagligt.

Utbudet av filmer är fortfarande ganska dåligt, men databasen kommer växa med tiden. Voddler har dessutom som uttalad målsättning att radera så få filmer från serverns utbud som möjligt, vilket innebär att utbudet kommer växa fort.

Det kommer finnas flera varianter av konton, som gratisvariant och premiumvariant. Gratisvarianten, precis som Spotify, finansieras med annonser.

Kvaliteten som erbjuds på Voddler är mycket god, och du kan se filmer i högupplöst kvalitet, som 720p och 1080p, det vill säga Full HD. För dig som inte har tekniken att se hd-filmer online finns de också tillgängliga dvd-kvalitet.

Vill du ha invites till Voddler rekommenderas Voddlerinvite.com

 


Publicerat

i

av

Etiketter: